Категорія
Новини
Дата

Виходить фільм «Беар Ґріллс зустрічається з президентом Зеленським». Про що він та де його дивитись

В грудні британський телеведучий Беар Ґріллс приїхав у Київ на зйомки документального фільму про Україну у війні. Сьогодні, 26 березня, відбудеться премʼєра стрічки.

Володимир Зеленський та Беар Ґріллс у Києві

Володимир Зеленський та Беар Ґріллс у Києві

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти:

  • Ввечері 26 березня на каналі Discovery+ вперше покажуть стрічку телеведучого Беара Ґріллса про візит до України та зустріч із Володимиром Зеленським. Фільм також транслюватимуть на стримінгу Megogo
  • У стрічці Ґріллс гуляє вулицями Києва із президентом України та проводить інтерв’ю з жителями Києва та області. Зокрема, спілкується із журналісткою Аліною, що втратила на війні батька, та воїном Олександром, який доєднався до армії на початку вторгнення.
  • Яким журналіст побачив Зеленського? «Він добре захищений, до нього складно дістатись! – каже Ґріллс. – Але коли ми гуляли та розмовляли, я побачив, що він – скромна, керована серцем людина, орієнтована на родину, яка присвятила життя захисту країни від агресії». Грілз описує, як вони з президентом їли шоколадку та спілкувались про життя, дитинство та мрії.  
  • Подорож американського ведучого тривала три дні, не враховуючи часу до Києва та назад. Лише дістатись до столиці було окремою місією, згадує Ґріллс, відомий своїми телевізійними шоу про виживання у надзвичайних умовах. Ведучий стикнувся із ракетною загрозою, блекаутами, комендантською годиною та іншими реаліями життя в Україні під час війни.

Цитата:

«Це були одні з найбільш інтенсивних тижнів у моїй кар’єрі. Почути від очевидців про жахи та воєнні злочини – як-от депортація дітей в російські табори – було шокуюче, як і відвідати Бучу та Ірпінь, де відбулось так багато злочинів. Ніколи не забуду це та привілей бути поруч із президентом з-поміж таких сміливих людей». 

Контекст:

Беар Ґріллс – британський мандрівник та телеведучий, відомий програмами про виживання в екстремальних умовах – зокрема, «Man vs. Wild», де йому доводиться шукати їжу, воду та житло в дикій природі. Його правило виживання? «Щодо уникнення дронів – дійте до того, як потрапите в смертельну ситуацію. Уникнення – ключовий принцип, як у бійці, так і в природі». 

Він приїздив в Україну для зйомки фільму на початку грудня 2022 року. Раніше, у жовтні, в Київ приїздив американський телеведучий Девід Леттерман. Його інтерв’ю з президентом та українськими волонтерами і коміками вже можна побачити на Netflix. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні