Категорія
Новини
Дата

Виробник обладнання для металургії Danieli залишає російський ринок

Один із провідних європейських та світових виробників обладнання для металургії Danieli вирішив припинити діяльність на території Росії, пише Siderweb. Компанія знайшла покупців на свої активи.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Голова ради директорів Danieli Group Джанпʼєтро Бенедетті повідомив, що вихід з російського ринку став неминучим у нинішній ситуації.
  • «Еволюція геополітичних сценаріїв привела нас до розуміння того, що більше неможливо мати комерційні відносини та присутність на російському ринку в його нинішньому стані. Тому ми ухвалили рішення продати нашу компанію на цій території», – сказав Бенедетті.
  • За його словами, Danieli готовий залишити російський ринок і вже знайшов покупців на свої активи.
  • «Російський ринок втрачено, але у нас уже є покупці... Ми виставили на продаж наш російський актив, і у нас уже є чималий список зацікавлених покупців», – додав він.

Контекст

Італійська міжнародна промислова компанія Danieli входить до трійки найбільших постачальників обладнання та установок для металообробної промисловості у світі. Має вісім заводів в Італії, Німеччині, Австрії, Швеції, Таїланді, Китаї, Індії та Росії.

Danieli в Україні працювала з компаніями «Інтерпайп», «АрселорМіттал Кривий Ріг», групою «Метінвест», пише «Інтерфакс-Україна».

У березні цього року компанія повідомила, що на тлі продовження війни в Україні вона починає продаж свого заводу у Росії і більше не вважає за можливе укладення нових контрактів на постачання для російського ринку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні