Категорія
Новини
Дата

Vodafone відновив звʼязок у 45 деокупованих містах і селах Херсонщини

Перша базова станція Vodafone у Херсоні підʼєднана до постійного електроживлення в день ввімкнення електромережі в Херсоні, на даний момент вже пʼять базових станцій в місті з постійним живленням, йдеться у повідомленні мобільного оператора. Загалом звʼязок поновлений вже у 45 деокупованих населених пунктах області.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Інженери компанії відремонтували волоконно-оптичну лінію звʼязку, що зʼєднує Херсон та передмістя з ядром мережі. Резервування забезпечить більшу надійність роботи мережі.
  • В компанії зазначили, що за минулий тиждень Vodafone суттєво збільшив покриття у Херсонській області. Звʼязок повернувся у смт Білозерка, с. Високе Тягинської ОТГ Бериславського району, с. Садове, с. Музиківка, смт Зеленівка і смт Комишани Херсонського району.
  • Загалом звʼязок поновлений вже у 45 деокупованих містах і селах Херсонської області.
  • Завдяки запуску додаткових базових станцій протягом останнього тижня звʼязок покращено у Суворівському районі міста, у Таврійському та Шуменському мікрорайонах та мікрорайоні Острів.
  • Також команда Vodafone працює над розблокуванням SIM-карт та відновленням їх роботи. 

Контекст

14 листопада мобільні оператори «Київстар»та Vodafone запустили у Херсоні перші базові станції, які працюють на генераторах та терміналах Starlink. 

16 листопада Мінцифри повідомило про запуск п’яти публічних Wi-Fi точок у Херсоні за допомогою терміналів Starlink. У міністерстві пообіцяли за два тижні організувати ще 60 Wi-Fi точок.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні