Категорія
Новини
Дата

Володимир Лавренчук очолив наглядову раду Ощадбанку

Розпочала роботу оновлена наглядова рада державного Ощадбанку. На першому своєму засіданні вона обрала головою Володимира Лавренчука, повідомила пресслужба банку 14 листопада.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Володимир Лавренчук має 36 років досвіду в банківській сфері. З них 27 років – у топменеджменті найбільших державного (Ощадбанк) та іноземного (Райффайзен Банк Аваль) банків. 
  • Починаючи з 2020 року він є керівником українського офісу NEQSOL Holding з фокусом на інвестиційну діяльність та управління портфелем активів та членом наглядової ради «Vodafone Україна».
  • Також з числа членів були обрані голови комітетів ради: комітету з питань ризиків та комплаєнсу – Елізабет Нельсон; комітету з питань аудиту – Хуан Енріке Перес Калот; комітету з питань призначень та винагород посадовим особам – Володимир Лавренчук; комітету з питань стратегії та трансформації – Олександр Роднянський.

Контекст

Після оновлення складу наглядової ради Ощадбанку до її складу приєднались чотири експерти фінансового ринку – Міхал Крупінський, Володимир Лавренчук, Елізабет Нельсон та Філіп Хізлі. 

Ще два члени – Хуан Енріке Перес Калот та Антон Пятигін зберегли свої місця в наглядовій раді з попередньої каденції.

До числа членів ради також входять три залежні члени: Юлія Пашко (від Комітету Верховної Ради), Роза Тапанова (від Кабінету Міністрів) та Олександр Роднянський (від президента України).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні