Категорія
Новини
Дата

Warner Bros. може випустити онлайн-серіал про Гаррі Поттера

Warner Bros. Discovery Inc. близька до угоди зі створення нового онлайн-серіалу, заснованого на книзі про Гаррі Поттера, пише Bloomberg. Кожен сезон серіалу буде заснований на одній із семи книг Джоан Роулінг, повідомили джерела.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Компанія сподівається, що серіал стане наріжним каменем нової потокової стратегії, про яку наступного тижня буде оголошено материнською компанією HBO Warner Bros. Генеральний директор цієї компанії Девід Заслав та голова HBO Кейсі Блойс працювали над тим, щоб переконати Роулінг зняти серіал, але угоду не завершено.
  • Серіал дозволить глибше поринути у світ книг Роулінг, багато з яких мають обсяг понад 500 сторінок. Раніше Warner Bros. перетворила кожну із семи книг на хітовий фільм, кульмінацією якого стала кінострічка, розділена на дві частини.
  • Warner Bros. прагнула зробити більше з однією з найбільш продаваних книжкових серій усіх часів. Хоча Роулінг схвалила адаптацію сценічної пʼєси та атракціон у тематичному парку, їй ще потрібно дати згоду на нові фільми чи телешоу.
  • За словами людей, авторка братиме участь роботі над серіалом, щоб гарантувати, що він відповідатиме її оригінальному матеріалу. 

Контекст

Warner Bros. готується оголосити про нову стратегію потокової передачі, включно новим неймінгом Max для свого флагманського онлайн-сервісу, який дебютував як HBO Max. 

Ключем до цієї стратегії буде наявність нового контенту, особливо фільмів та телешоу, заснованих на історіях та персонажах, яких глядачі вже знають.

Книги про Гаррі Поттера розповідають історію молодого чарівника, чиї батьки були вбиті, коли він був немовлям. Він виявляє, що він чарівник, та вирушає на навчання до школи чаклунства Гоґвортс, де і починаються його пригоди.

Бренд Potter породив низку успішних продуктів та побічних продуктів. У співпраці з Avalanche Software компанія Warner Bros. у лютому опублікувала довгоочікувану рольову гру Hogwarts Legacy, засновану на світі Поттера. Серіал також породив постановку «Гаррі Поттер та прокляте дитя».

Але найбільший вплив справили самі книги та фільми. За даними американського видавництва Scholastic Corp., цю серію книг було продано тиражем 600 млн екземплярів 85 мовами за 25 років, вона стала бестселером усіх часів.

За даними Box Office Mojo, продаж квитків на вісім фільмів приніс по всьому світу понад $7,7 млрд.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні