Категорія
Новини
Дата

«Aшан» оцінює у десятки мільйонів гривень відновлення пошкодженого росіянами столичного магазину

У пошкодженій частині столичного супермаркету «Aшан РівГош» потрібно відновити покрівлю, вентиляційну систему, металеві конструкції, повідомили Forbes у пресслужбі «Auchan Україна», коментуючи потрапляння в магазин уламків російської ракети в ніч на 30 серпня.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Відновлення пошкоденої частини супермаркету «Aшан РівГош» після російської атаки «обійдеться у десятки мільйонів гривень і займе місяці», зазначили у пресслужбі «Auchan Україна».
  • Через наслідки падіння уламків ракети у супермаркеті пошкоджена покрівля, вентиляційна система, металеві конструкції та невелика частина виробничих цехів. 
  • Наразі в «Auchan Україна» очікують на результати експертизи. «Якщо не буде ризику для клієнтів і співробітників – ми зможемо відгородити цю зону, запустити роботу магазину й паралельно продовжувати ремонтні роботи», – додали у пресслужбі «Auchan Україна».
«Aшан» оцінює у десятки мільйонів гривень відновлення пошкодженого росіянами столичного магазину /Фото 1
«Aшан» оцінює у десятки мільйонів гривень відновлення пошкодженого росіянами столичного магазину /Фото 2
«Aшан» оцінює у десятки мільйонів гривень відновлення пошкодженого росіянами столичного магазину /Фото 3
«Aшан» оцінює у десятки мільйонів гривень відновлення пошкодженого росіянами столичного магазину /Фото 4
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

У ніч на 30 серпня росіяни атакували Київ. Це була найбільша атака з весни, повідомив начальник КМВА Сергій Попко. За його словами, в Шевченківському районі на території підприємства шматки збитих ракет вбили двох людей, ще одна отримала ушкодження. Також після падіння решток ракет виникли руйнування і пожежі в Шевченківському та Дарницькому районах.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що через падіння уламків ракет спалахнула будівля магазину в Дарницькому районі. Йдеться про гіпермаркет «Ашан РівГош» по вулиці Здолбунівській, 17. 

За даними пресслужби «Ашану», пожежу швидко ліквідували, але з 30 серпня супермаркет тимчасово припиняє роботу магазину для усунення наслідків влучання.

Загалом в ніч на 30 серпня було зафіксовано 44 ворожі повітряні цілі: 28 ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55, випущені з 11 літаків стратегічної авіації Ту-95МС із Каспію та району Енгельса, а також 16 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 з південного та північного напрямків (Приморсько-Ахтарськ, Курськ), повідомила пресслужба Командування Повітряних сил ЗСУ.

Захисники знищили 43 повітряні цілі у межах Київської, Черкаської, Одеської та Миколаївської областей: 28 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 15 ударних БпЛА типу Shahed-136/131.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні