Категорія Свій бізнес Дата 24 травня До $7000 на місяць за портрети і шаблони. Українські підприємці продають тисячі цифрових товарів на маркетплейсі Etsy. Як на цьому можна заробляти?
Категорія Свій бізнес Дата 22 травня «Сміливо підвищимо ціни». У світі майже рік дефіцит японського чаю матча. Як відреагують продавці елітного напою в Україні?
Популярне Категорія Війна Дата 23 травня Путін погрожує захопити від чотирьох до шести областей України. Це б коштувало Росії понад 10 млн жертв та 24 роки війни. Розрахунки Forbes Ukraine
Категорія Свій бізнес Дата 18 травня Як експортувати фізичні товари й цифрові продукти, працюючи на маркетплейсах? Розповідає експерт з міжнародних платформ Микола Серветник
Категорія Свій бізнес Дата 18 травня «Ухилятися зможуть дуже дрібні торговці, і то недовго». Кабмін хоче змусити платити податки українців, які заробляють через онлайн-платформи. Як це може працювати?
Категорія Свій бізнес Дата 16 травня Маркетинг потрібен навіть найкращому продукту. Як знайти ідеального маркетолога для МСБ? Сім порад від CEO Webpromo Юрія Копишинського
Категорія Свій бізнес Дата 07 травня Впорядкувати хаос. «Галя Балувана» вперше підвищує роялті і вводить єдиних постачальників для 950 точок. Що це дасть мережі?
Категорія Свій бізнес Дата 05 травня Шлях довжиною в 10 років. Український виробник Collar зайшов у одну з найбільших мереж зоомагазинів США. Як йому це вдалося?
Категорія Свій бізнес Дата 04 травня Два мільярди гривень на секонд-хенді. В Україні сотні мереж, які продають вживаний одяг. Скільки вони заробляють на цьому бізнесі?
Категорія Свій бізнес Дата 03 травня «Магазин приносив до $6000 чистого прибутку». На китайському маркетплейсі Taobao 1 млрд активних юзерів на місяць. Як українському бізнесу почати продавати на ньому?
Категорія Свій бізнес Дата 02 травня «Втрачаємо до 300 грн на замовленні». Українські бренди одягу відмовляються від продажу з післяплатою. Як це вплинуло на бізнес?
Категорія Свій бізнес Дата 02 травня «Ресторан має бути великим – тоді це бізнес». Засновник BEEF meat & wine Руслан Шибаєв – про відкриття магазину, продажі стейків і вихід за кордон