Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Нова «Україна». Вихідці з ліквідованої медіаімперії Ахметова запустили вже другий канал «Ми – Україна+» з розважальними програмами й серіалами. Чи може він стати конкурентом для «1+1 Україна» та «ICTV2»

6 хв читання

Телеканал «Ми – Україна+» /колаж Анастасія Решетнік

Телеканал «Ми – Україна+» Фото колаж Анастасія Решетнік

У лютому в цілодобовий ефір вийшов канал «Ми – Україна+». Його наповнення – новинні й розважальні програми та серіали. Серед засновників – Юрій Сугак, генпродюсер каналу «Ми – Україна», який веде мовлення в телемарафоні, основний власник – ексредактор Realist.online та політолог Ігор Петренко. Чи вдасться новоствореному каналу знайти своє місце на українському телеринку

Канал «Ми – Україна», який почав мовити півтора року тому, фактично став медіагрупою. У середині лютого в ефір вийшов канал новинно-розважального напрямку «Ми – Україна+».

Ідею його створення запропонував колишній головред ТРК «Україна» Ріната Ахметова та генпродюсер каналу «Ми – Україна» Юрій Сугак. «На основі аналізу медіаринку, а також запитів і очікувань глядачів ми сформували концепцію каналу і сітку мовлення», – каже директор каналу «Ми – Україна+» Ігор Петренко. 

Генеральним продюсером новоствореного каналу стала Наталія Стрибук, а Сугак продовжує відповідати за інформаційне мовлення, каже Петренко. 

Наразі канал закуповує ліцензії на телевізійний показ серіалів та програм в Україні та за кордоном. В ефірі «Ми – Україна+» вже йдуть, зокрема, канадські та британські серіали: «Хадсон і Рекс» і «Сталева зірка». Планується прем`єра серіалу BBC «Гострі картузи». 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні