Категорія
Компанії
Дата

Нова «Україна». Вихідці з ліквідованої медіаімперії Ахметова запустили вже другий канал «Ми – Україна+» з розважальними програмами й серіалами. Чи може він стати конкурентом для «1+1 Україна» та «ICTV2»

Телеканал «Ми – Україна+» /колаж Анастасія Решетнік

Телеканал «Ми – Україна+» Фото колаж Анастасія Решетнік

У лютому в цілодобовий ефір вийшов канал «Ми – Україна+». Його наповнення – новинні й розважальні програми та серіали. Серед засновників – Юрій Сугак, генпродюсер каналу «Ми – Україна», який веде мовлення в телемарафоні, основний власник – ексредактор Realist.online та політолог Ігор Петренко. Чи вдасться новоствореному каналу знайти своє місце на українському телеринку

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Канал «Ми – Україна», який почав мовити півтора року тому, фактично став медіагрупою. У середині лютого в ефір вийшов канал новинно-розважального напрямку «Ми – Україна+».

Ідею його створення запропонував колишній головред ТРК «Україна» Ріната Ахметова та генпродюсер каналу «Ми – Україна» Юрій Сугак. «На основі аналізу медіаринку, а також запитів і очікувань глядачів ми сформували концепцію каналу і сітку мовлення», – каже директор каналу «Ми – Україна+» Ігор Петренко. 

Генеральним продюсером новоствореного каналу стала Наталія Стрибук, а Сугак продовжує відповідати за інформаційне мовлення, каже Петренко. 

Наразі канал закуповує ліцензії на телевізійний показ серіалів та програм в Україні та за кордоном. В ефірі «Ми – Україна+» вже йдуть, зокрема, канадські та британські серіали: «Хадсон і Рекс» і «Сталева зірка». Планується прем`єра серіалу BBC «Гострі картузи». 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні