Категорія
Новини
Дата

У девʼяти національних радіостанцій групи Tavr Media тепер один власник. Віктор Пінчук вийшов із компанії

Єдиним власником радіостанцій «Хіт FM», Kiss FM, «Наше Радіо», «Радіо Байрактар» та інших став Микола Баграєв. Серед бенефіціарних власників Віктора Пінчука немає, повідомила Forbes директорка з комунікацій компанії EatOne Віктора Пінчука Наталія Вовк.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Віктора Пінчука немає у структурі кінцевих бенефіціарних власників Tavr Media»,— повідомила Наталя Вовк з EastOne. Деталі угоди не підлягають розголошенню, додала вона.
  • Згідно з сервісом YouControl, наразі кінцевим бенефіціарним власником радіостанцій «Хіт FM», Kiss FM, Radio Roks, Classic Radio, «Наше Радіо», «Радіо Байрактар», Radio Jazz, Радіо Relax є засновник радіогрупи Tavr Media Микола Баграєв. Власником «Радіо Мелодія» є його син Руслан.

Контекст

На початку серпня 2022 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії радіостанцій трьом радіостанціям групи Tavr Media – «Радіо Рокс»,«Хіт ФМ» та «Релакс», писав «Детектор медіа». 

Переоформлення ліцензій відбулося через зміну у складі власників і пов’язаних осіб. З переліку бенефіціарів вийшов Сергій Кузін. Його частка перейшла до Миколи Баграєва. Він став власником частки у 68% у «Хіт ФМ», 19% – у «Радіо Релакс» і 74% – у Radio Roks. 

«У березні 2022 року радіогрупа Tavr Media продала реклами на 7000 грн, і в такому режимі ми жили кілька місяців», – розповідав в інтерв’ю «Детектор медіа» генеральний директор медіагрупи Ігор Чернишов у червні 2023 року. За його словами, «у 2022 році у нуль вийти не вдалося», бо радіогрупа отримала серйозні збитки і не змогла їх перекрити. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні