Категорія
Новини
Дата

У девʼяти національних радіостанцій групи Tavr Media тепер один власник. Віктор Пінчук вийшов із компанії

1 хв читання

Єдиним власником радіостанцій «Хіт FM», Kiss FM, «Наше Радіо», «Радіо Байрактар» та інших став Микола Баграєв. Серед бенефіціарних власників Віктора Пінчука немає, повідомила Forbes директорка з комунікацій компанії EatOne Віктора Пінчука Наталія Вовк.

Ключові факти

  • «Віктора Пінчука немає у структурі кінцевих бенефіціарних власників Tavr Media»,— повідомила Наталя Вовк з EastOne. Деталі угоди не підлягають розголошенню, додала вона.
  • Згідно з сервісом YouControl, наразі кінцевим бенефіціарним власником радіостанцій «Хіт FM», Kiss FM, Radio Roks, Classic Radio, «Наше Радіо», «Радіо Байрактар», Radio Jazz, Радіо Relax є засновник радіогрупи Tavr Media Микола Баграєв. Власником «Радіо Мелодія» є його син Руслан.

Контекст

На початку серпня 2022 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії радіостанцій трьом радіостанціям групи Tavr Media – «Радіо Рокс»,«Хіт ФМ» та «Релакс», писав «Детектор медіа». 

Переоформлення ліцензій відбулося через зміну у складі власників і пов’язаних осіб. З переліку бенефіціарів вийшов Сергій Кузін. Його частка перейшла до Миколи Баграєва. Він став власником частки у 68% у «Хіт ФМ», 19% – у «Радіо Релакс» і 74% – у Radio Roks. 

«У березні 2022 року радіогрупа Tavr Media продала реклами на 7000 грн, і в такому режимі ми жили кілька місяців», – розповідав в інтерв’ю «Детектор медіа» генеральний директор медіагрупи Ігор Чернишов у червні 2023 року. За його словами, «у 2022 році у нуль вийти не вдалося», бо радіогрупа отримала серйозні збитки і не змогла їх перекрити. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні