Категорія
Компанії
Дата

З веганським і дитячим меню, але без WOG. У потягах «Інтерсіті» тепер годуватиме компанія з литовським корінням. Що про неї відомо

Потяг «Інтерсіті+» /прес-служба Укрзалізниці

Потяг «Інтерсіті+» Фото прес-служба Укрзалізниці

У найближчі пʼять років харчування у потягах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» постачатиме фірма «Понтем.уа». На аукціоні «Укрзалізниці» вона запропонувала найбільшу суму щомісячного гарантованого платежу – 3,6 млн грн. Чим вона годуватиме українців?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

WOG, яка продавала харчування більш ніж сім років у потягах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+», замінить нова компанія. Нею стала «Понтем.уа», яка займається організацією харчування, зокрема в українських школах. 23 квітня її обрала «Укрзалізниця» на наступні пʼять років.

Конкурс провели з другої спроби. Перший аукціон у жовтні 2023 року провалився. «Виникли розбіжності в трактуванні вимог щодо холодильного обладнання», – говорить заступниця директора «Понтем.уа» Ірина Моргунова. 

Тоді перемогла компанія «Рамедас Україна», «Понтем.уа» стала другою. Обидві компанії дискваліфікували, бо вони не мали обовʼязкових документів, йшлося на сторінці аукціону. 

«Ми були переконані у своїй правоті, проте вирішили не оскаржувати результати, оскільки це могло б затягнути процес на дуже тривалий час», – каже Моргунова. 

Щоб обрати найкращу пропозицію, на новий аукціон «Укрзалізниця» запросила понад 40 українських та міжнародних компаній. 

До аукціону дійшли не всі. В повторному конкурсі взяли участь сім компаній, серед яких були найбільші АЗК, ресторанний холдинг, мережі кавʼярень, кейтерингові компанії, зазначили у пресслужбі УЗ, але не назвали компанії. Доповнено. У тендері брали участь, зокрема, ТОВ «Вог Кафе» і ТОВ «!Фест Фуд Груп», повідомила Forbes Ukraine пресслужба «Укрзалізниці» вже після публікації тексту.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні