Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

З веганським і дитячим меню, але без WOG. У потягах «Інтерсіті» тепер годуватиме компанія з литовським корінням. Що про неї відомо

3 хв читання

Потяг «Інтерсіті+» /прес-служба Укрзалізниці

Потяг «Інтерсіті+» Фото прес-служба Укрзалізниці

У найближчі пʼять років харчування у потягах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» постачатиме фірма «Понтем.уа». На аукціоні «Укрзалізниці» вона запропонувала найбільшу суму щомісячного гарантованого платежу – 3,6 млн грн. Чим вона годуватиме українців? (доповнений текст від 24 квітня)

WOG, яка продавала харчування більш ніж сім років у потягах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+», замінить нова компанія. Нею стала «Понтем.уа», яка займається організацією харчування, зокрема в українських школах. 23 квітня її обрала «Укрзалізниця» на наступні пʼять років.

З 1 червня саме вона годуватиме пасажирів під брендом ray AB cafe, повідомили Forbes в Укрзалізниці. «В меню тепер аж 33 нових позиції, зокрема круасанчики, дитяче меню, рибний обід, веганські бургери та курячий бульйончик. Хітові хот-доги та сирники – на місці, no worries», – йдеться в повідомленні УЗ. – Ціни на комплексні обіди та водичку в квитку лишаються без змін»

Конкурс провели з другої спроби. Перший аукціон у жовтні 2023 року провалився. «Виникли розбіжності в трактуванні вимог щодо холодильного обладнання», – говорить заступниця директора «Понтем.уа» Ірина Моргунова. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні