Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

GhatGPT від Big Money, блогерки та консультанта з франшиз. В Україні з’явилися десятки курсів з використання штучного інтелекту, деякі – за $1000 і дорожче. Що вони дають

3 хв читання

Кирилович, ШІ, курс /з особистого архіву Романа Кириловича згенеровано ШІ

Продавець франшиз Роман Кирилович генерує свої фото в соцмережах за допомогою ШІ і читає власний курс, який коштує сотні доларів. Фото з особистого архіву Романа Кириловича згенеровано ШІ

Big Money University бізнесмена Євгена Черняка та продавець франшиз Роман Кирилович продають свої курси з ШІ із цінником, який доходить до €1000. На цьому ринку є й дорожчі пропозиції. Хто і чому готовий за це платити?

«Як підкорити соцмережі з AI» – так називається курс засновника компанії «Франч» Романа Кириловича, що допомагає створювати й продавати франшизи. Розбиратися з нейромережами він почав лише в січні 2023-го та вже невдовзі став викладачем із теми штучного інтелекту у Big Money University, який належить засновникові алкогольного холдингу Global Spirits Євгену Черняку.

Далі Кирилович вирішив відокремитися та створив власний курс, на якому студентів вчать користуватися ChatGPT, Bing, Midjourney та іншими інструментами. За навички «реєструватися і генерувати контент на ходу» він просить від €199 до €1000. Курс Big Money University коштує $399–1285. Він генерує 70% виторгу компанії.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні