Категорія
Новини
Дата

Американська Miyamoto International відкриває український офіс. Компанія займається відновленням інфраструктури та житла

В Україні розпочала роботу американська інжинірингова компанія Miyamoto International. Вона спеціалізується на відновленні інфраструктури та житла після збройних конфліктів і стихійних лих й навчанні місцевих інженерів.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Miyamoto International розпочала роботу в Україні ще у вересні, а у грудні 2022 року почала облаштовувати офіс в Києві. Наразі в українському представництві працює понад 50 інженерів.
  • За словами директора Miyamoto International Ukraine Павла Похальчука, до кінця року Miyamoto International планує забезпечити роботою ще 200 українських інженерів.
  • Спеціалісти організації вже оцінили масштаби руйнувань і наразі займаються відбудовою українських міст і селищ, які постраждали від російського вторгнення. 
  • «Ми оглянули понад 7000 домогосподарств у різних областях України, серед яких Київська, Сумська, Чернігівська та Харківська. З цієї кількості 3000 обʼєктів ми вже взяли в роботу. Переважно це будівлі з незначними ушкодженнями, адже наша першочергова мета – повернення людей у своє звичне середовище існування», – зазначив Похальчук. Він наголосив, що в перспективі 2–3 років компанія також планує займатися перебудовою старих об’єктів.
  • Miyamoto International також залучає місцевих фахівців для будівельно-відновлювальних робіт. Українські спеціалісти зараз проходять додаткове навчання у досвідчених інженерів компанії. 
  • Для фондів, які готові долучитися до відбудови, організація надає покрокову інструкцію відновлення, співавтором якої є доктор Кіт Міямото, CEO Miyamoto International. Цей гуманітарний протокол протестовано в багатьох кризових ситуаціях у різних куточках світу, зазначають в компанії. 

Контекст

Miyamoto International наразі має офіційні представництва у 25 країнах світу. В компанії заявили, що двадцятирічний досвід, який команда отримала по всьому світу, зокрема, у США, Японії, Мексиці, Афганістані та Індонезії, допоможе швидко та якісно відновити житло і критичні інфраструктурні обʼєкти в Україні. 

Після руйнівного землетрусу на Гаїті у 2010 році Miyamoto International навчила 600 гаїтянських інженерів, за участі яких було відновлено понад 10 000 та обстежено 180 000 будинків.  

Доктор Кіт Міамото особисто бере участь у відбудові України, виділяючи кошти зі свого фонду гуманітарної допомоги Miyamoto Relief. Наразі фонд спрямував 3 млн грн на будівельні роботи й матеріали. Зокрема, завдяки коштам від Miyamoto Relief вже відновлено дитячий садочок і житловий будинок у Бородянці.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні