Категорія
Новини
Дата

Атаки єменських хуситів. Michelin призупиняє виробництво в Іспанії через затримки постачань сировини

Чотири заводи в Іспанії, що належать французькому виробнику шин Michelin, планують знову зупинити виробництво на вихідних 20–21 січня через затримки з доставкою сировини, спричинені кризою в Червоному морі, пише Reuters.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Десяток судноплавних ліній вирішили направити судна, які раніше використовували Червоне море через південну Африку, збільшивши час поставок до Європи приблизно на 10 днів.
  • Michelin вже призупинила робочі зміни на своїх заводах в Іспанії у минулі вихідні 13–14 січня через більш тривалі терміни постачання сировини, необхідної для виробництва каучуку і яка доставляється морським шляхом з Азії, повідомили агентству у компанії.
  • У вівторок іспанська газета Expansion повідомила, що Michelin призупинить роботу і на ці вихідні, а пізніше компанія підтвердила Reuters, що зупинка відбудеться 20–21 січня.

Контекст

Дії Michelin в Іспанії аналогічні заходам, вжитим іншими виробниками, такими як Tesla, автовиробник минулого тижня оголосив про зупинку виробництва в Європі через брак комплектуючих.

Іспанські заводи Michelin є другими за величиною виробниками каучуку компанії, але в підрозділі заявили, що у нього достатньо запасів, щоб впоратися з поточною ситуацією, і виробник не планує вживати будь-яких додаткових заходів.

Іспанська асоціація роздрібної торгівлі та харчової промисловості також заявила, що криза на Червоному морі справила «значний вплив» на великі компанії, які займаються виробництвом та розповсюдженням продуктів харчування, текстилю та технологічної продукції.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні