Категорія
Новини
Дата

Decathlon відновлює роботу магазинів в Україні

Французька мережа спортивних товарів Decathlon відновлює роботу магазинів в Україні. Про це компанія повідомила у листі клієнтам.

Ключові факти

  • Ритейлер 7 жовтня відкриє всі свої магазини в Києві: Decathlon Біличі (вул. Берковецька 6А); Decathlon Почайна (пр-т Степана Бандери 15Г) і Decathlon Проспект (вул. Гната Хоткевича 1В).
  • Магазини працюватимуть щодня з 10:00 до 20:00. У разі тривоги магазини будуть зачинені до відбою сигналу.
  • Також мережа вже приймає замовлення через сайт. Доставка здійснюється «Новою поштою» у всі відкриті відділення та поштомати.

Контекст

Мережа Decathlon призупинила роботу в Україні після повномастабного вторгнення РФ. Компанія надала підтримку 125 українським працівникам. Підрозділ солідарності Decathlon у Польщі зібрав обладнання та продукти першої необхідності загальною вартістю €2,6 млн. Компанія також започаткувала фонд солідарності загальною сумою €1 млн, щоб підтримати постраждалих українців.

Наприкінці березня Decathlon закрила магазини у Росії.

У травні магазин Decathlon на столичній Почайній та інтернет-магазин вже відновлювали роботу. Проте, 27 червня після ракетного удару по ТЦ «Амстор» у Кременчуці, мережа заявила, що тимчасово припиняє роботу сайту і магазину у Києві.

Крім Києва магазин Decathlon також був в Одесі – у постраждалому від ракетного удару ТРЦ Рівʼєра.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні