Категорія
Новини
Дата

Доставка Glovo повернулась до Києва. Яка карта покриття та умови роботи

В умовах війни сервісу доставки Glovo вдалось поновити роботу у 19 регіонах. 9 березня до списку додався і Київ – там знову можна побачити кур’єрів із впізнаваними жовтими рюкзаками. Як це працює та що іще оголосила компанія

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Сервіс відновив роботу у Києві. Кияни можуть замовити необхідне через категорії «Супермаркети», «Їжа», «Магазини», «Glovo Express». У додатку представлені партнери Varus, ЕКО маркет, Eva, та з часом підключатимуться інші. Для партнері діє комісія у 0%.
  • Для киян у додатку Glovo почав діяти розділ «Здоров’я» з контактними телефонами лікарів різного профілю для безкоштовних консультацій. За кілька днів ця опція стане доступною у всіх містах України.
  • У разі повітряної тривоги додаток автоматично припиняє роботу та відновлює після її закінчення. Під час тривоги всі замовлення скасовуються, а кошти повертаються користувачам.
  • Також Glovo будуть розвозити замовлення із власних центрів мікрофулфілменту Glovo Express. Поки що для них розширили радіуси доставки, аби максимально покрити Київ. Актуальну карту покриття для правого та лівого берегу столиці можна переглянути нижче. 
Доставка Glovo повернулась до Києва. Яка карта покриття та умови роботи /Фото 1

Покриття Glovo на правому березі Києва

Доставка Glovo повернулась до Києва. Яка карта покриття та умови роботи /Фото 2

Покриття Glovo на лівому березі Києва

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Зараз у Glovo в Україні доступні близько 700 курʼєрів та 1000 партнерських точок. Кур’єри застраховані – у разі нещасного випадку можна отримати компенсацію медичних витрат. Вони також отримують зарплатню.

Саша Мішо

Саша Мішо

співзасновник компанії Glovo

«Спостерігаючи як згуртувалися курʼєри, щоб допомагати людям, ми підтримуємо Україну та поєднуємо людей, поновивши роботу нашої технологічної платформи. Ми розуміємо гостру необхідність українських громадян у Києві та інших містах мати доступ до продуктів харчування та інших товарів, і ми прагнемо забезпечити його скрізь, де це можливо. Водночас, у рамках нашої глобальної ініціативи Glovo Access ми виділили стартовий фонд у розмірі 500 000 євро для підтримки гуманітарних зусиль ГО, курʼєрів і партнерів в Україні та допомоги біженцям у сусідніх країнах. Це початок нашої ініціативи щодо створення фонду відновлення».

На час роботи у стані війни сервіс не матиме прибутку – операційний дохід компанії від доставки для користувачів буде перерахований українській ГО «Повернись живим».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні