Категорія
Новини
Дата

«ДТЕК Київські електромережі» додав до графіка відключень світла 10 000 адрес юросіб

Оператор системи розподілу «ДТЕК Київські електромережі» додав до графіка стабілізаційних відключень адреси юридичних клієнтів, йдеться у повідомленні компанії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

 Ключові факти

  • Тепер власники бізнесу можуть дізнатися про можливі відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства, заявили в компанії. 
  • «Це допоможе спланувати роботу бізнесу та підготуватися до можливої відсутності світла», – зазначили в ДТЕК.
  • До графіку потенційних відключень додано майже 10 000 адрес юридичних клієнтів, які перебувають у будівлях, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку та раніше не були внесені до бази стабілізаційних відключень.
  • Якщо адреси юрособи немає в графіку, однак світло відсутнє, компанія просить повідомити про це через форму зворотного зв’язку. Актуальний графік.

Контекст

Раніше компанія ДТЕК, яка виробляє 70% теплової електроенергії в країні, заявила, що вичерпала свої запаси для відновлення енергетичної інфраструктури після обстрілів.

Внаслідок пʼяти масованих і низки дрібніших ворожих обстрілів ситуація в енергосистемі України досі залишається досить складною, особливо у Київському та Харківському регіонах, заявляють в «Укренерго».

Якщо не буде нових обстрілів Росією української енергосистеми, ситуація з енергопостачанням у центральному регіоні, а також у північному, де вона є найскладнішою, покращиться протягом наступних декількох днів, заявив голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні