Категорія
Новини
Дата

ДТП із кортежем Ярославського. «Викрадені» речі загиблого чоловіка знайшлися

Поліцейські встановили місцезнаходження втрачених речових доказів у справі ДТП за участю кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Речі загиблого «знайшлися» у службовому приміщенні чугуївського моргу, повідомила пресслужба Нацполіції.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Після розголосу в ЗМІ інформації про відкриття кримінального провадження за фактом зникнення одягу загиблого в ДТП чоловіка усі речі «знайшлися» в службовому приміщенні моргу міста Чугуїв, повідомили в поліції. 
  • Слідство оглядає місце події, проводиться відібрання зразків ДНК, а також відбитків пальців рук працівників установи для встановлення осіб, причетних до зникнення одягу загиблого. Винні особи понесуть кримінальну відповідальність, обіцяють в Нацполіції.
  • Аби знайти втрачені речові докази, поліцейські склали перелік співробітників Чугуївського райвідділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи, провели обшуки в приміщенні моргу, за адресами працівників установи, а також у їхніх авто.  
  • До Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи направлено вимогу про проведення службового розслідування для встановлення осіб, з вини яких сталася втрата речей потерпілого.

Контекст

У ніч на 10 лютого на трасі «Київ – Харків-Довжанський» автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Група DCH повідомила, що за кермом був водій, який працює в одній із допоміжних служб компанії. Жертву ДТП переїхали двічі, повідомили джерела УП у правоохоронних органах. Крім цього, співрозмовник стверджує, що бізнесмен був на місці події.

Ярославський каже, що спав у цей час удома. А вранці 10 лютого бізнесмен планово відлетів до Лондона для зустрічі з сімʼєю, повідомили у DCH.

У бізнесмена провели обшуки, главу поліції Харківщини звільнили. ДБР відкрило кримінальне провадження щодо спроби фальсифікації справи. Досудове розслідування розпочато за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності.

15 лютого з моргу зникли речі чоловіка, який загинув у ДТП. За цим фактом поліція провела 11 обшуків. Голова МВС закликав Ярославського повернутися до України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні