Категорія
Новини
Дата

З моргу зник одяг чоловіка, який загинув у ДТП з кортежем Ярославського. Глава МВС кличе бізнесмена на допит

1 хв читання

З моргу зникли речі чоловіка, який загинув у ДТП за участі кортежу бізнесмена Олександра Ярославського на трасі «Київ-Харків-Довжанський» поблизу Мартового. За цим фактом поліція провела 11 обшуків, повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Ключові факти

  • З моргу у Дніпрі зник одяг чоловіка, якого на смерть збив автомобіль з кортежу Олександра Ярославського, повідомив глава МВС.
  • Відкрито кримінальне провадження за статтею приховування доказів. 14 лютого за цим фактом поліція провела 11 невідкладних обшуків.
  • Речові докази втрачені через «недбале ставлення до своїх обовʼязків працівників Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи», — повідомили в ДУ Нацполіції Харківської області.

Цитата

«Повертайтесь якнайшвидше, пане Ярославський, у нас є до Вас багато запитань», – сказав Денис Монастирський у відеозверненні.

Контекст

Уніч на 10 лютого на трасі «Київ-Харків-Довжанський» автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Група DCH повідомила, що за кермом був водій, який працює в одній із допоміжних служб компанії. Жертву ДТП переїхали двічі, повідомили джерела УП в правоохоронних органах. Крім цього співрозмовник стверджує, що бізнесмен був на місці події.

Ярославський каже, що спав у цей час удома. А вранці 10 лютого бізнесмен планово відлетів до Лондона для зустрічі із сімʼєю, повідомили у DCH.

У бізнесмена провели обшуки, главу поліції Харківщини звільнили. ДБР відкрило кримінальне провадження щодо спроби фальсифікації справи. Досудове розслідування розпочато за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні