Категорія
Новини
Дата

«Є чіткий план дій на випадок ескалації». Мережа магазинів METRO працює в штатному режимі

Компанія METRO продовжує працювати у штатному режимі і має план дій у разі ескалації, повідомила Forbes пресслужба компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • METRO далі забезпечує покупців товарами в торговельних центрах і через доставку. У компанії є стратегічний запас товару, якого достатньо для професійних клієнтів та кінцевих споживачів. Усі бізнес-процеси компанії працюють злагоджено та безперебійно.
  • «Керівництво METRO Україна цілодобово відслідковує ситуацію в країні та має чіткий план дій на випадок ескалації, направлений на збереження життя і здоров’я співробітників та клієнтів», – сказали в пресслужбі.

Контекст

Технологічні компанії з Ізраїлю та США готові евакуювати своїх співробітників з України, якщо ті захочуть, пише американський Forbes. Компанії бояться, що у випадку загострення ситуації в країні будуть проблеми з доступом до інтернету, як це було в Білорусі та Казахстані.

Тим часом США та Британія почали добровільну евакуацію дипломатів з України. В МЗС України назвали такі дії передчасними.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні