H&M Group планує поступово відновити роботу магазинів в Україні з листопада /Shutterstock
Категорія
Новини
Дата

H&M Group планує поступово відновити роботу магазинів в Україні з листопада

Shutterstock

Компанія H&M Group має намір знову відкрити свої магазини в Україні, вони поступово відновлюватимуть роботу з листопада, йдеться в релізі. Ритейлер тимчасово закрив магазини після початку вторгнення РФ, 24 лютого 2022 року.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • H&M Group перебуває в тісному діалозі з партнерами та представниками влади і вже здійснює підготовку до повторного відкриття більшості магазинів, де це можливо.
  • Компанія планує надати інформацію щодо відновлення роботи в конкретних локаціях пізніше.
  • «Після тривалих обговорень із глобальними та місцевими зацікавленими сторонами ми готові розпочати процес повторного відкриття більшості наших магазинів», – повідомив регіональний менеджер регіону Східна Європа Мемет Арісой.
  • Також у компанії повідомили, що планують співпрацювати з організаціями на місцях і брати участь у програмах допомоги та відновлення.

Контекст

H&M заснована 1947-го у Швеції. Крім бренда H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок.

У 2022 році H&M мала намір запустити в Україні інтернет-магазин.

Компанія зупинила продажі в Росії на початку березня через війну в Україні. В липні 2022 року H&M заявила про повний вихід з російського ринку.

У вересні компанія повідомила Forbes, що її магазини в Україні залишаються закритими до подальшого повідомлення, ритейлер продовжує виплату зарплат своїм українським працівникам.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні