Категорія
Новини
Дата

Кабмін просить РНБО запровадити санкції проти російських онлайн-кінотеатрів

Кабінет міністрів вніс на розгляд РНБО пропозиції щодо безстрокового застосування санкцій проти російських онлайн-кінотеатрів, йдеться у розпорядженні №215 від 9 березня.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Кабмін пропонує запровадити санкції проти онлайн-кінотеатрів IVI, OKKO, Tvigle, More TV та Premier.
  • Обмежувальні заходи передбачають блокування активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, анулювання ліцензій та інших дозволів, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування. 
  • Також передбачаються блокування інтернет-провайдерами доступу до підсанкційних вебресурсів, зокрема до їхніх субдоменів.
  • У поданні на санкції 29 медіаменеджерів, ведучих і журналістів російських пропагандистських медіа, а також самі телеканали та медіахолдинги.

Контекст

Раніше під санкції ЄС потрапили російські пропагандисти Аркадій Мамонтов, Антон Красовський, Роман Бабаян, Ольга Скабєєва, Тигран Кеосаян.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні