Категорія
Новини
Дата

«Київстар» отримав поставку обладнання для збільшення ємності мережі

«Київстар» отримав від зарубіжних партнерів чергову поставку мобільного обладнання, що дасть змогу збільшити загальну ємність мережі, повідомила пресслужба компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Мережа «Київстар» функціонує і забезпечує абонентів послугами зв’язку та інтернету, сказано у повідомленні. 
  • 9 березня спеціалісти усунули суттєві пошкодження на магістральній лінії Кривий Ріг–Кропивницький і в районі Чернігова. Вдалося «підняти» значну частину базових станцій, зв’язок у цих регіонах суттєво покращився. Від початку війни спеціалісти ліквідували понад 2000 обривів волоконно-оптичних ліній зв’язку.
  • Компанія забезпечує зв’язок у містах, де ведуться інтенсивні бойові дії, зокрема, в Маріуполі. Хоча в місті великі складнощі з подачею електроенергії, місцева влада і мешканці допомагають спеціалістам знаходити пальне для заправки дизель-генераторів, повідомила компанія.

Контекст

Раніше «Київстар», Lifecell та Vodafone повідомили, що в умовах війни надаватимуть послуги абонентам без грошей на рахунках.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні