Категорія
Новини
Дата

Колишній заступник міністра економіки Кудін перейшов на роботу в «Укрнафту»

Колишній перший заступник міністра економіки Денис Кудін призначений виконавчим віцепрезидентом з питань корпоративної стратегії та розвитку у ПАТ «Укрнафта». Про це повідомив гендиректор «Укрнафти» Сергій Корецький.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Продовжуємо будувати dream team «Укрнафти». Наша команда поповнилася ще одним сильним гравцем. Денис Кудін очолив напрям стратегіі, розвитку та взаємодії з державними органами влади. Мали гарний досвід спільної роботи в минулому. Впевнений, зробимо багато корисного і зараз», – написав Корецький.
  • Сам Кудін у фейсбуці повідомив, що у сфері його відповідальності будуть проєкти розвитку і залучення інвестицій по всьому ланцюгу створення доданої вартості, корпоративна стратегія та зв’язки з органами державної влади.

Контекст

До 2018 року Кудін працював на керівних посадах у мережі АЗК WOG. У липні 2020-го Кудіна було призначено на посаду заступника голови Фонду державного майна, а з травня 2021 року – першого заступника голови ФДМ.

У листопаді 2021-го Кабмін призначив його на посаду першого заступника міністра економіки України. 10 лютого 2023 року Кудіна звільнили з цієї посади за власним бажанням.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні