Категорія
Новини
Дата

Колишній заступник міністра економіки Кудін перейшов на роботу в «Укрнафту»

1 хв читання

Колишній перший заступник міністра економіки Денис Кудін призначений виконавчим віцепрезидентом з питань корпоративної стратегії та розвитку у ПАТ «Укрнафта». Про це повідомив гендиректор «Укрнафти» Сергій Корецький.

Ключові факти

  • «Продовжуємо будувати dream team «Укрнафти». Наша команда поповнилася ще одним сильним гравцем. Денис Кудін очолив напрям стратегіі, розвитку та взаємодії з державними органами влади. Мали гарний досвід спільної роботи в минулому. Впевнений, зробимо багато корисного і зараз», – написав Корецький.
  • Сам Кудін у фейсбуці повідомив, що у сфері його відповідальності будуть проєкти розвитку і залучення інвестицій по всьому ланцюгу створення доданої вартості, корпоративна стратегія та зв’язки з органами державної влади.

Контекст

До 2018 року Кудін працював на керівних посадах у мережі АЗК WOG. У липні 2020-го Кудіна було призначено на посаду заступника голови Фонду державного майна, а з травня 2021 року – першого заступника голови ФДМ.

У листопаді 2021-го Кабмін призначив його на посаду першого заступника міністра економіки України. 10 лютого 2023 року Кудіна звільнили з цієї посади за власним бажанням.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні