Категорія
Новини
Дата

У державній «Укрнафті» розповіли, скільки їх АЗС може працювати без світла. Поки поступаються WOG та ОККО

У мережі АЗС «Укрнафти» з діючих 448 заправок 59% можуть заправляти автівки, коли немає світла, прокоментували Forbes у пресслужбі компанії.

Пункт незламності «Укрнафти» /прес-служба

Автозаправка «Укрнафти» з генераторами Фото прес-служба

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Укрнафті» на папері належить 537 заправок. Частина з них пошкоджена внаслідок російської агресії, знаходиться на тимчасово окупованих територіях або дуже близько до лінії фронту. Тому працюють 448.
  • 37 автозаправок обладнані генераторами і є пунктами незламності (на початок січня цим вимогам відповідали 28 АЗС). Під час тривалих відключень клієнти можуть зарядити там гаджети і приготувати гарячі напої.
  • 263, або 59% заправок «Укрнафти» обладнані генераторами, яких вистачає тільки на те, щоб заправляти автівки.

Контекст

Восени 2022-го найбільші мережі автозаправок почали встановлювати генератори і «Старлінки». Це дало їм конкурентну перевагу. Люди приходять на АЗС під час відключень світла, щоб працювати, зарядити гаджети. Мережа Socar забезпечена генераторами на 100%, розповіла Forbes керівниця комунікаційного відділу Socar Олена Осипчук. У мережі WOG 261 заправка з понад 300 обладнана генераторами. Більше 300 з близько 400 заправних комплексів ОККО – повноцінні коворкінги. Такі дані наведені на офіційних сайтах компаній.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні