Категорія
Новини
Дата

Компанія «Суха Балка» Ярославського планує виплату дивідендів на 1 млрд грн

Акціонери ПрАТ «Суха Балка» групи DCH Олександра Ярославського планують виплату дивідендів на понад 1 млрд грн, свідчить проєкт порядку денного позачергових зборів акціонерів, призначених на 10 липня цього року.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Йдеться про кошти з нерозподіленого прибутку за 2008 рік у розмірі понад 200 млн грн, 2010 рік – 192,6 млн грн та 2011 рік – 611 млн грн. 

Контекст

Рудник «Суха Балка» добуває залізну руду підземним способом. До його складу входять шахта «Ювілейна» (виробнича потужність 2,4 млн т аглоруди на рік) і шахта ім. Фрунзе (майже 1,3 млн т аглоруди на рік). 

Підприємство спеціалізується на виробництві товарної залізної руди, до якої відносять агломераційну руду (вміст заліза 56–60%) та доменну руду (47–50%). На підприємстві працює понад 3000 працівників.

У травні 2017 року група DCH придбала копальню «Суха Балка» у групи Evraz російського бізнесмена Романа Абрамовича. 

За даними держреєстру, Олександру Ярославському належить 77,4% акцій «Сухої Балки», Артему Александрову – 20%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні