Категорія
Новини
Дата

Криптобіржа Binance звільнила понад 1000 співробітників на тлі звинувачень SEC – WSJ

Криптовалютна біржа Binance скорочує частину своєї робочої сили, оскільки бореться з федеральними розслідуваннями та регулятивними заходами у США та інших країнах, які можуть радикально скоротити її бізнес, пише The Wall Street Journal.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За словами джерела, за останні тижні було звільнено понад 1000 людей. Зрештою це може призвести до того, що Binance втратить більше третини свого персоналу.
  • Колишні співробітники стверджують, що від звільнень постраждали працівники служби підтримки клієнтів. Скорочення були глобальними, у тому числі звільнили близько трьох десятків співробітників служби підтримки клієнтів в Індії.
  • Представник Binance підтвердив, що співробітників звільняють, але відмовився повідомити, скільки саме.
  • До звільнення в Binance працювало 8000 співробітників по всьому світу.

Контекст

За останні місяці біржа стала обʼєктом низки дій з боку регулюючих органів США, які намагаються контролювати галузь. 5 червня Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) подала до суду на криптобіржу Binance та її голову Чанпена Чжао через порушення правил торгівлі цінними паперами, пише Bloomberg. SEC заявляє, що визнає токен BNB, як і стейблкоїн BUSD, що носить брендинг біржі, цінними паперами. Випуск BUSD заборонено американськими регуляторами ще в лютому.

Комісія також прирівнює до цінних паперів монети Solana (SOL), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Filecoin (FIL), Cosmos (ATOM), Sandbox (SAND), Decentraland (MANA), Algorand (ALGO), Axie Infinity (AXS) та COTI (COTI).

Binance спростувала усі звинувачення. Біржа також зіткнулася з невдачами у Європі, намагаючись отримати ліцензії на роботу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні