На четвертому тижні прокату фільм «Люксембург, Люксембург» за касовими зборами обігнав стрічку «Секс і нічого особистого». Фото: кадр з фільму /кадр з фільму
Категорія
Новини
Дата

«Люксембург, Люксембург» потрапив до десятки найбільш касових українських фільмів

На четвертому тижні прокату фільм «Люксембург, Люксембург» за касовими зборами обігнав стрічку «Секс і нічого особистого». Фото: кадр з фільму Фото кадр з фільму

Бокс-офіс українського фільму «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча сягнув 25,4 млн грн, що дозволило йому потрапити до десятки найкасовіших українських фільмів. Про це йдеться на офіційній сторінці фільму.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • На четвертому тижні прокату фільм «Люксембург, Люксембург» за касовими зборами обігнав українську стрічку «Секс і нічого особистого», яка за весь час показів зібрала 22,2 млн грн. Прокат фільму Антоніо Лукіча триває. 
  • «Вперше арт-хаус драмеді, яка була в офіційній програмі Венеційського кінофестивалю, потрапила до десятки українських комерційних фільмів із великим бокс-офісом», – каже культурна менеджерка та піарниця стрічки Лукіча Тетяна Власова. 

Контекст

«Люксембург, Люксембург» показав другий найкращий старт серед українських фільмів після початку повномасштабного вторгнення. У перший вікенд фільм Антоніо Лукіча зібрав 5,6 млн грн та майже 36 500 глядачів.

«Люксембург, Люксембург» – друга повнометражна стрічка українського режисера Антоніо Лукіча. Головні ролі виконали учасники реп-гурту «Курган і Agregat» брати Раміл та Аміл Насірови. Насірови й Лукіч – учасники списку Forbes «30 до 30» різних років. Зйомки проходили в Лубнах Полтавської області, Києві, на поліцейському полігоні та в Люксембурзі. 

«Люксембург, Люксембург» – це історія про двох хлопців, які намагаються зрозуміти, як влаштоване життя, спираючись на приклад свого батька, – говорить Лукіч. – Один із братів вважає його за героя, а інший – намагається триматись подалі від його кримінальної фігури. Цей фільм про вічне, тільки не пафосно, а на слобожанському суржику». 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні