Категорія
Новини
Дата

Марк Цукерберг заявив про нові цінності Меtа. Тепер персонал на другому місці за важливістю після компанії

Засновник Facebook та голова Meta Марк Цукерберг провів віртуальну зустріч для всіх співробітників та оголосив про зміну ключових цінностей компанії. Він закликав співробітників ставити на перше місце компанію.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У Meta з'явився новий слоган – Meta, metamates, me (компанія, співробітники, я), що розставляє пріоритети у цінностях компанії під час щоденної роботи.
  • Цукерберг пояснив слоган відсиланням до військово-морського прислів'я, яке означає, що найважливіше – корабель, потім – його екіпаж, а потім – ти сам, закликавши співробітників ставити на перше місце компанію та своїх колег.
  • Співробітники Meta повинні дивитися у майбутнє, бути відкритими та робити все разом, наголосив Цукерберг.

Контекст

У жовтні 2021 року Цукерберг перейменував компанію Facebook на Meta і заявив про початок розвитку метавсесвіту.

Meta минулого року витратила $10,1 млрд на розробку програми доповненої та віртуальної реальності, спеціальних шоломів, а також наймання великої кількості інженерів. Очікується, що у 2022 році витрати лише зростуть.

Влітку 2021 року Facebook уперше досягла ринкової вартості $1 трлн. Акції виросли після того, як Окружний суд Колумбії відхилив антимонопольні позови проти Facebook щодо придбання Instagram та WhatsApp.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні