Категорія
Новини
Дата

McDonald’s обіцяє відкрити зали і «МакДрайв» на початку жовтня

McDonald’s анонсує відкриття залів ресторанів та послуги «МакДрайв» на початку жовтня. Про це мережа повідомила в одному з коментарів у Facebook, відповідаючи на запитання користувачів. Ймовірно, йдеться про столичні заклади.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «На початку жовтня можна буде відвідати відкриті заклади, скористатися послугою «МакДрайв» та експрес-вікнами», – повідомили в McDonald’s, відповідаючи на запитання, коли запрацюють зали ресторанів.
  • У McDonald’s кажуть, що відновлення роботи ресторанів – це тривалий процес. «Треба перезапустити великі виробничі процеси, налагодити постачання, провести повторне навчання команди… Слідкуйте за новинами на сторінці», – зазначили у мережі. Також там повідомили, що працюють над розширенням меню.

Контекст

McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення РФ. Компанія пояснила це міркуваннями безпеки. До перемовин про відкриття ресторанів долучилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба раніше повідомив, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

У червні CEO McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова в інтервʼю Forbes повідомила, що мережа готується відновити роботу своїх закладів в Україні. 

Ресторани McDonald’s готуються до відкриття в столиці та західних областях країни, повідомили Forbes в пресслужбі компанії у серпні.

26 вересня McDonald’s оголосив про запуск доставки ще із семи ресторанів у Києві, зокрема на правому березі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні