Категорія
Новини
Дата

McDonald’s відновив роботу ще пʼяти закладів у Києві

McDonald’s відновив повноцінну роботу ще п’яти ресторанів у столиці, повідомили у компанії. До цього свої двері відкрили ще два заклади – у Києві та Софіївській Борщагівці.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Зокрема, у четвер відновили роботу закладів за такими адресами: ст. м. «Почайна», просп. Степана Бандери, 12-А, ТРЦ «Глобал», вул. Оноре де Бальзака, 2-А, вул. Миколайчука,16, пл. Героїв Бреста, 5 та ТРЦ New Way, вул. Архітектора Вербицького, 1.
  • До цього McDonald’s оголосив про відкриття ще двох ресторанів за адресами: м. Київ, Кільцева дорога, 14-в та с. Софіївська Борщагівка, вул. Київська, 2.

 Контекст

McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення РФ. Компанія пояснила це міркуваннями безпеки. До перемовин про відкриття ресторанів долучилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба раніше повідомив, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

У червні CEO McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова в інтервʼю Forbes повідомила, що мережа готується відновити роботу своїх закладів в Україні. 

Ресторани McDonald’s готуються до відкриття в столиці та західних областях країни, повідомили Forbes в пресслужбі компанії у серпні.

20 вересня відкрилися перші три ресторани в Києві. Першими запрацювали McDelivery у трьох ресторанах Києва: на просп. Бажана, 3-В, вул. Гришка, 7 та на просп. Гагаріна, 2-А. Приблизно через тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватимуться решта ресторанів у столиці та в різних містах на Заході країни.

Спершу заклади працювали тільки на доставку, а зали, експресвікна та «МакДрайв» обіцяли відкрити у жовтні. Відновлення роботи закладів у Києві та на Заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців. 

26 вересня McDonald’s оголосив про запуск доставки ще із семи ресторанів у Києві, зокрема на правому березі. 30 вересня McDonald’s відкрив для відвідувачів 10 закладів у Києві.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні