Категорія
Новини
Дата

monobank придбав сервіс TakeUsEat

Мonobank купив сервіс для бронювання столиків у закладах TakeUsEat, повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський. TakeUsEat стане частиною екосистеми expirenza by mono.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За словами Гороховського, сервіс TakeUsEat стане частиною expirenza by mono, яка дає ресторанам один QR на меню, оплату, чайові, відгуки та оцінкияку Систему вже підключили понад 1100 закладів.
  • «Тепер гості отримають ще й зручне бронювання столиків, а ресторани – ще більше корисної аналітики», – прокоментував придбання TakeUsEat співзасновник monobank 

Контекст

У вересні 2021 року monobank купив сервіс Expirenza. Платформу було засновано 2019 року київськими підприємцями Олександром Гудковим (засновник проєкту GUDfood) і Михайлом Селецьким. Основні продукти платформи – сервіс зворотного звʼязку, електронне меню й безконтактні чайові через QR-код. 

TakeUsEat – це сервіс для бронювання столиків в закладах. У 2020 році його заснували Олександр Леськів, Наталя Шкаровська, Серафима Лопухіна та Ольга Кірдяєва.

monobank запустився в Україні 22 листопада 2017-го. Станом на 12 липня 2023 року він обслуговує 7,4 млн клієнтів. Бренд monobank належить спільно групі «ТАС» Сергія Тігіпка і Fintech Band та працює на базі Універсал Банку (що входить до групи «TAC»).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні