Категорія
Новини
Дата

Moodyʼs закриває свій консалтинговий бізнес у Китаї

Moodyʼs Corp закриває свій консалтинговий бізнес у Китаї та звільняє людей, повʼязаних з підрозділом, у кількох місцях по всій країні, пише Reuters із посиланням на джерела.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Агентство кредитних рейтингів зі штаб-квартирою в США почало згортати бізнес Moodyʼs Analytics у Китаї цього тижня, повідомили джерела.
  • За словами одного з джерел, цей крок, про який вперше було оголошено всередині компанії в понеділок, торкнувся понад 100 співробітників в офісах Moodyʼs у Пекіні, Шанхаї та Шеньчжені. Загальну чисельність персоналу бізнес-підрозділу не вказано.
  • Агентство Moodyʼs за кредитними рейтингами продовжить роботу у другій за величиною економіці світу, додало джерело.
  • Moodyʼs зазначило у нещодавньому звіті про прибутки та збитки, що воно «вживає кроків, щоб привести нашу глобальну робочу силу у відповідність до поточних та очікуваних економічних умов». 

Контекст

Moodyʼs Analytics надає фінансову інформацію та аналітичні інструменти вітчизняним та закордонним фінансовим установам.

За словами другого джерела, закриття в Китаї повʼязане з тим, що банківський сектор країни все більше віддає перевагу вітчизняним компаніям.

Наприкінці травня міжнародне рейтингове агентство Moodyʼs знизило довгострокові рейтинги України в іноземній та національній валюті, а також рейтинги незабезпеченого боргу в іноземній валюті з Caa2 до Caa3, йдеться у повідомленні агентства. Затяжний конфлікт виснажуватиме фінансові ресурси. Потреби України у фінансуванні цього року становлять $50 млрд.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні