Категорія
Новини
Дата

Музичний бар та магазин платівок Gram відновить роботу у Києві за новою адресою

Музичний бар та магазин платівок Gram відновить роботу у Києві за новою адресою /пресслужба Gram

пресслужба Gram

Бар із магазином платівок Gram почне роботу у 20-х числах березня у центрі Києва, повідомив Forbes Ukraine співзасновник Gram Віталій Бардецький. За його словами, в оновленому закладі буде більше живої музики, нове барне меню та кардинально інакший інтерʼєр.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Після півроку перерви Gram відновить роботу за новою адресою – на вул. Мала Житомирська, 16/3. Площа закладу складе 100 кв. м. Інвестиції в оновлений бар становлять близько $50 000, уточнив Бардецький. 
  • «Ми повертаємося до формату невеличких інтимних аудіофільних барів на кшталт токійських kissaten родом з 1950-1960-х, – каже Бардецький. – Трохи місця, великі акустичні системи, багато вінілових платівок і «кураторські» коктейлі». 
  • Також у закладі відновить роботу Gram Record Store – магазин вінілових платівок, в основі якого колекція онлайн ком’юніті Vinyl Grooves і партнера Григорія Іванціва. Повна колекція Gram Record Store сягає 5000 платівок, з яких 1500 – асортимент магазину.

Контекст

Перший аудіофільний бар Gram працював у Києві на вул. Січових Стрільців з 2018 по 2023 рік. Заклад позиціонували як середовище для людей, які закохані в музику. Середній річний виторг Gram складав близько 10 млн грн. 

Засновники закладу – Віталій Бардецький та Вʼячеслав Смирнов. Бардецький раніше також був співвласником клубу Xlіб Club на Подолі, який зачинився в кінці 2013 року.

На відновлення діяльності Gram вплинуло пожвавлення ринку вінілу в Україні. «Ми пʼять років вже пройшли і думаю ще багато попереду», – розповів Григорій Іванців, який запускав магазин вінілу на базі бару Gram і тепер також приймає участь у перезапуску проєкту.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні