Категорія
Новини
Дата

Nintendo остаточно вийшла з Росії

Компанія Nintendo of Europe ухвалила рішення згорнути діяльність свого російського відділення, сказано у пресрелізі. Наразі неможливо створити нові облікові записи, вказавши в налаштуваннях як країну Росію. 

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • На початку минулого року Nintendo призупинила відвантаження товарів до Росії, а цифровий магазин Nintendo eShop був переведений на технічне обслуговування через припинення обробки транзакцій у рублях платіжними сервісами. 
  • «У рамках наших зусиль щодо виконання вже існуючих зобовʼязань перед клієнтами російська версія Nintendo eShop працюватиме в обмеженому режимі», – повідомили у компанії.
  • Починаючи з 31 травня, російські клієнти, які мають обліковий запис Nintendo, зможуть повторно завантажувати раніше придбаний цифровий контент. 
  • Проте, неможливо створювати нові облікові записи, вказавши в налаштуваннях як країну Росію. 

Контекст

Приблизно 2000 заявок від іноземних компаній про вихід із ринку чекають на схвалення від уряду РФ. Щоб розглянути їх усі, знадобиться щонайменше вісім років, йдеться в моніторингу KSE Institute. Лише 15,7% іноземних компаній повністю згорнули діяльність і покинули ринок РФ, тоді як 28% вичікують і 23,8% продовжують працювати на ринку агресора без обмежень. Ще 32,5% оголосили про плани згорнути діяльність і вийти з РФ найближчим часом.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні