Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» планує перезавантажити курʼєрську доставку

Компанія «Нова пошта» планує перезавантажити послугу курʼєрської доставки. Про це розповів співзасновник групи Nova Володимир Поперешнюк в ефірі Business Breakfast з Володимиром Федоріним.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Володимир Поперешнюк пояснив, що перші 10 років «Нова пошта» робила доставку тільки «door to door» (від дверей до дверей), без відділень. А зараз 90% посилок доставляється через відділення. І лише 8% через адресну доставку. 
  • «Ми хочемо це перезавантажити, ми хочемо швидше забирати посилку у клієнта, швидше її доставляти та покращити керованість курʼєрів та посилок», – зазначив співвласник «Нової пошти».

Контекст

«Нова пошта» у 2023 році відкрила 4850 відділень і поштоматів, збільшивши їхню загальну кількість до 26 500. Також компанія ввела в експлуатацію два нових термінали – у Києві та Одесі.

Минулого року компанія доставила рекордну кількість відправлень – понад 400 млн штук. Це на 10% більше, ніж у рекордному довоєнному 2021-му. 18 грудня компанія доставила понад 2,01 млн відправлень, оновивши рекорд, установлений 30 грудня минулого року – 1,96 млн відправлень. «Кожної хвилини ми доставляли майже 1400 посилок», – йдеться у пресрелізі компанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні