Категорія
Новини
Дата

Мілан, Париж, Стамбул і Лондон. «Нова пошта» опублікувала графік відкриття відділень за кордоном

Компанія «Нова пошта» до кінця цього року планує відкрити відділення в Мілані та Парижі, у 2024-му – ще 16 Nova Post за кордоном. Плани відкриття відділень опублікував співзасновник компанії Володимир Поперешнюк на своїй сторінці в Facebook.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У планах компанії – до кінця року відкрити відділення Nova Post у Мілані та Парижі.
  • Ще 16 відділень за кордоном має відкритися у 2024 році. Скористатися послугами Nova Post можна буде, зокрема, в Стамбулі, Лондоні, Лісабоні, Афінах та інших європейських столицях та містах. 
Мілан, Париж, Стамбул і Лондон. «Нова пошта» опублікувала графік відкриття відділень за кордоном /Фото 1

Контекст

10 листопада у Будапешті запрацювало перше відділення «Нова пошта» – у новому форматі коворкінгу. Угорщина стала десятою країною ЄС, де відкрилося відділення Nova Post. 

За рік експансії з жовтня 2022 року «Нова пошта» вже відкрила відділення у Молдові, Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Естонії та Латвії. 

До кінця цього року компанія планує відкрити власні відділення у ще трьох країнах ЄС, повідомив співзасновник НП Володимир Поперешнюк. Зокрема, на ринках Італії, Франції та Австрії. А до кінця 2024-го відділення з’являться майже у всіх країнах Європи, анонсував співвласник компанії.

Загалом «Нова пошта» планує інвестувати у закордонні відділення понад $10 млн і вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків вже до кінця року.

За підсумками девʼяти місяців 2023 року «Нова пошта» продемонструвала зростання за всіма операційними та фінансовими показниками. Чистий прибуток перевищив 3,2 млрд грн, доставка посилок зросла на 10%, як порівняти з аналогічним періодом довоєнного 2021 року.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні