«Нова пошта» відкрила перше відділення у Румунії /прес-служба Нової Пошти
Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відкрила перше відділення у Румунії

1 хв читання

прес-служба Нової Пошти

Компанія «Нова пошта» вийшла на ринок Румунії, відкривши своє перше відділення у Бухаресті, йдеться у пресрелізі. Румунія стала першою країною, де компанія запропонувала послуги із доставки не лише в Україну, але й по Європі, зокрема, у Молдову. 

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • Nova Post у Бухаресті відкрилася за адресою B-dul Unirii 47 A, Sector 3. У поштовому відділенні можна отримувати та відправляти документи і посилки до 30 кг. 
  • «Румунія стала 4 країною ЄС, де відкрились відділення Nova Post, щоб дати можливість українцям та молдованам, які проживають у Румунії, швидко отримувати посилки від рідних із дому та підтримувати один одного навіть на відстані», – повідомив співзасновник «Нової пошти» Володимир Поперешнюк.
  • Водночас Румунія стала першою країною, у якій компанія почала надавати послуги із доставки в Україну та у Молдову. 
  • Термін доставки із Румунії в Україну – від 5 днів, а між Румунією і Молдовою – від 3 днів.  
  • Наразі «Нова пошта» працює у Польщі, Литві, Чехії та Молдові, планує відкриття відділень у Німеччині. 

Контекст

Торік «Нова Пошта» доставила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок з України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

У 2023-му компанія планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків. 

Засновники «Нової пошти» Вячеслав Климов і Володимир Поперешнюк стали підприємцями 2022 року за версією Forbes Ukraine

У червні компанія відкрила своє перше відділення в Чехії, країна стала четвертою у Європі, де з’явилися відділення Nova Post.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд