Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відкрила перше відділення у Берліні

Компанія «Нова пошта» відкрила відділення у столиці Німеччини Берліні. Про це йдеться у пресрелізі НП. Доставка – від пʼяти днів. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Німеччина стала п’ятою країною ЄС, де з’явилися відділення Nova Post. 
  • До кінця року «Нова пошта» планує відкрити свої відділення ще у Гамбурзі, Франкфурті-на-Майні, Мюнхені та Кельні, йдеться у повідомленні.
  • У Берліні відділення Nova Post працює за адресою Charlottenstraße, 79/80, 10117. У ньому приватні клієнти та бізнес можуть отримувати та відправляти посилки до 100 кг. Відділення відчинене з понеділка по суботу. Доставка – від пʼяти днів.
  • «Ми і надалі плануємо виходити на нові ринки та розвивати мережу в тих країнах, де вже присутні, адже прагнемо логістично звʼязати Україну зі світом, а вже згодом зв’язати й усі країни між собою», – прокоментував Володимир Поперешнюк, співвласник «Нової пошти». 
  • Вартість доставки з України в Німеччину: посилки до 1 кг – 250 грн, посилки до 2 кг – 400 грн, посилки до 10 кг – 600 грн, посилки до 30 кг – 1200 грн.
«Нова пошта» відкрила перше відділення у Берліні /Фото 1

Команда «Нової пошти» в Берліні. Фото: пресслужба НП

Контекст

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок з України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

У 2023-му компанія планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків. 

Засновники «Нової пошти» Вячеслав Климов і Володимир Поперешнюк стали підприємцями 2022 року за версією Forbes Ukraine

У червні компанія відкрила своє перше відділення в Чехії та Румунії

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні