«Нова Пошта» відкрила перше відділення в Чехії /пресслужба Нової Пошти
Категорія
Новини
Дата

«Нова Пошта» відкрила перше відділення в Чехії

пресслужба Нової Пошти

Компанія «Нова Пошта» відкрила своє перше відділення в Чехії, йдеться у релізі. Країна стала четвертою у Європі, де з’явилися відділення Nova Post. Раніше вони запрацювали в Польщі, Литві та Молдові.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • З 5 червня українці в Чехії можуть відправляти речі на батьківщину та отримувати посилки, документи й вантажі. 
  • Відділення Nova Post розпочало роботу у Празі за адресою: Pod Višňovkou 1664/29 та щоденно приймає документи, посилки й вантажі вагою до 1000 кг для відправки та отримання.
  • «Вже цього року ми відкриємо додаткові відділення Nova Post у Празі та Брно й інвестуємо у розвиток компанії в Чехії 3 млн чеських крон», – повідомив співвласник групи компаній «Нова Пошта» Вячеслав Климов.

Контекст

Восени минулого року співвласник компанії Володимир Поперешнюк писав, що «Нова Пошта» відкриє свої відділення в Німеччині та Чехії на початку 2023 року. У травні СЕО Nova Post у Чехії Володимир Стеренчук у коментарі Forbes повідомив, що перші відділення в Чехії відкриються у червні.

Торік «Нова Пошта» доставила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок з України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

У 2023-му компанія планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків. 

Засновники «Нової Пошти» Вячеслав Климов і Володимир Поперешнюк стали підприємцями 2022 року за версією Forbes Ukraine

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні