Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відкрила ще два відділення у Польщі

Українська компанія «Нова пошта» відкрила ще два нових відділення у польських містах Познань та Жешув. Загалом у Польщі вже відкрилося вісім відділень Nova Post.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У відділеннях Nova Post доступні послуги пакування, відправлення в Україну та отримання посилок із України до 30 кг. Також встановлені примірочні, столи для огляду відправлень та бокси для сортування сміття.
  • Адреси нових відділень: Познань – Garbary 95, 61-866, цифрова адреса – 60/1; Жешув – aleja Józefa Piłsudskiego, 34, 35-001, цифрова адреса – 35/1.
  • Термін доставки – від пʼяти днів. Оплатити посилку може тільки відправник – готівкою, карткою або через безконтактний розрахунок – ApplePay чи GooglePay.
«Нова пошта» відкрила ще два відділення у Польщі /Фото 1
«Нова пошта» відкрила ще два відділення у Польщі /Фото 2
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Перше закордонне відділення «Нової пошти» відкрилося у Варшаві 7 жовтня.

До кінця року «Нова пошта» планує відкрити відділення в усіх великих містах Польщі, розповів раніше Forbes директор «Нової пошти» в Польщі Дмитро Вергун. Він заявляв, що перше відділення зʼявиться у Варшаві вже у вересні.

Вихід на польський ринок – перший етап глобальної експансії, яку задумали власники «Нової пошти» Вʼячеслав Климов та Володимир Поперешнюк. До повномасштабного вторгнення компанія фокусувалася на розвитку в Україні, де зайняла панівне становище.

У 2021 році українці відправили через «Нову пошту» 372 млн посилок (+14%) – у кілька разів більше, ніж через державну «Укрпошту». Компанія займає 65% ринку посилок, «Укрпошта» – до 25%, Meest – до 3%, каже ексгендиректор Meest Group Марцін Куксіновіч.

Виторг НП за 2021 рік зріс більш як на 20% порівняно з 2020 роком. НП його завершила з доходом 16,9 млрд грн і чистим прибутком 991 млн грн. Дохід основного конкурента, «Укрпошти, – 9,2 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні