Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відновила роботу трьох відділень на звільненій Херсонщині

«Нова пошта» повернулась на звільнену Херсонщину. Відновлено роботу відділень у Високопіллі, Великій Олександрівці й Архангельському, йдеться в повідомленні компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • З 10 жовтня мешканці згаданих сіл та навколишніх населених пунктів зможуть отримувати й відправляти посилки вагою до 30 кг. Сплатити за послуги доставки можна онлайн через додаток «Нової пошти». Готівка наразі не приймається.
  • Компанія привезла ыз собою інтернет-модуль Starlink та генератор, щоб мешканці могли підзарядити свої пристрої та зв’язатися з рідними.
  • Графік роботи мобільних відділень: у Високопіллі – з 14:30 до 15:30 на вул. Визволителів; у Великій Олександрівці – з 11:00 до 12:00 на вул. Братській; в Архангельському – з 13:00 до 14:00 на вул. Т. Шевченка. 
«Нова пошта» на Херсонщині

Мобільне відділення «Нової пошти» на Херсонщині

Контекст

Наразі «Нова пошта» відновила роботу у 45 населених пунктах, що були звільнені: двох відділеннях у Донецькій області та 43 відділеннях на Харківщині.

Для відновлення роботи своїх відділень на деокупованих територіях «Нова пошта» виділила 50 млн грн і планує до кінця місяця відкрити 50 точок сервісу, повідомила в коментарі Forbes Олена Плахова, директорка з управління репутацією групи компаній НП.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні