Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» запустить 20 мобільних відділень на звільнених територіях, де немає світла: фото

«Нова пошта» розробила спеціальне мобільне відділення для роботи на деокупованих територіях, де немає світла. Наразі його встановлено у смт Рогань на Харківщині, йдеться в повідомленні компанії. У найближчих планах – ще 20 таких відділень.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Мешканці смт Рогань та прилеглих селищ тепер можуть отримувати звичні послуги – прийом та видачу посилок вагою до 10 кг. 
  • Це вже друга модель інноваційного мобільного відділення «Нової пошти», яке створене на базі БДФ-контейнера для перевезення посилок. Воно може обслуговувати до 10 000 посилок на місяць.
  • Також нова модель обладнана вбудованим поштоматом на 62 комірки, завдовжки 3 м і заввишки 1,4 м для зручності отримання в найвищій точці. У поштомат можна відправити речі вагою до 20 кг та розміром 40х60х30 см. 
  • Мобільне відділення може працювати як від мережі 220В, так і від генератора, тому його зручно використовувати на територіях, де немає електроенергії. Біля відділення встановлено модуль Starlink, і мешканці можуть користуватись інтернетом безплатно.
  • У найближчих планах компанії виробити й запустити в роботу ще 20 таких мобільних відділень, щоб надавати свої послуги там, де немає світла та змоги швидко відкрити стаціонарне відділення.
«Нова пошта» запускає мобільні відділення на деокупованих територіях

Мобільне відділення в смт Рогань. Фото: «Нова пошта»

Контекст

ЗСУ продовжують звільняти від окупантів територію України, а в деокупованих районах почався процес відновлення соціальних виплат і постачання гуманітарних вантажів.

«Нова пошта» вже відновила роботу у 50 звільнених населених пунктах у Донецькій області, на Херсонщині та Харківщині. Раніше в компанії заявляли, що для відновлення роботи своїх відділень на деокупованих територіях «Нова пошта» виділила 50 млн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні