Категорія
Новини
Дата

NovaPay почала виплати за оренду земельних паїв

1 хв читання

NovaPay почала співпрацю з аграрними компаніями, серед яких МХП, повідомляє пресслужба компанії. Тепер власники земельних угідь, які здають свої паї в оренду цим компаніям, можуть отримати виплати за допомогою NovaPay.

Компанія вже пропонує низку послуг бізнес-клієнтам, серед яких відкриття рахунків, здача торгової виручки у відділеннях «Нової пошти», еквайрингові послуги, різні види платежів і переказів.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • Згідно із повідомленням, кожен орендодавець самостійно обирає, у який спосіб отримати кошти: через зарахування на картку NovaPay, на карту іншого банку або готівкою в одному з 3500 відділень «Нової пошти». 

Щоб отримати виплату, потрібно:

  • прийти до відділення «Нової пошти»;
  • повідомити касира про отримання виплат за оренду землі;
  • надати документи, що посвідчують особу;
  • отримати кошти – на рахунок NovaPay, іншого банку чи готівкою.

Масові виплати NovaPay здійснює з допомогою продукту для бізнесу «Реєстрові виплати». Він дає змогу, зробивши один переказ, надіслати гроші сотням людей.

Контекст

NovaPay – це міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи компаній NOVA («Нова пошта») і вже 12 років надає платіжні сервіси онлайн і офлайн у понад 3500 відділеннях «Нової пошти». 

У квітні 2023 року NovaPay отримала розширену ліцензію НБУ. Компанія стала першою українською небанківською установою, що має право відкривати рахунки, випускати кредитні та платіжні картки, а також надавати послуги еквайрингу та грошових переказів бізнесу.

У 2023 році обсяг переказів у межах України становив 728 млрд грн. Це удвічі більше, ніж у 2022-му. Лідером за сумою переказів стала NovaPay. За даними НБУ, компанія обіймає 32% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів.

Нещодавно NovaPay запустила кредитування малого та середнього бізнесу, а саме ФОПів, які є резидентами України та клієнтами «Нової пошти» і NovaPay.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд