Категорія
Новини
Дата

NovaPay запустила можливість використання карток як зарплатних

1 хв читання

Власники картки NovaPay можуть отримувати на неї заробітну плату від будь-якого українського роботодавця, йдеться у пресрелізі компанії. У застосунку можна створити заяву на отримання зарплати на картку NovaPay та передати бухгалтеру підприємства.

⚡️Даруємо 40% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом JUNE до 30.06 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Для того, щоб оформити заяву для бухгалтера необхідно у застосунку NovaPay перейти у налаштування картки і обрати вид заяви для отримання заробітної плати у NovaPay – електронна або паперова. Також треба заповнити поле «Роботодавець».
  • Електронну заяву необхідно підписати за допомогою Дія.Підпис, паперову – отримати в форматі pdf та роздрукувати.
  • Серед переваг картки NovaPay компанія називає 20% знижку на оплату послуг доставки «Нової пошти», перекази без обмежень до 50 000 грн і можливість купівлі облігацій NovaPay.

Контекст

У квітні 2023 року NovaPay отримала розширену ліцензію НБУ. Компанія стала першою українською небанківською установою, що має право відкривати рахунки, випускати кредитні та платіжні картки, а також надавати послуги еквайрингу та грошових переказів бізнесу.

У 2023 році обсяг внутрішньодержавних переказів, здійснених через платіжні системи переказу коштів, становив 728 млрд грн. Це вдвічі більше, ніж у 2022-му. Лідером за сумою переказів стала NovaPay. За даними НБУ, компанія обіймає 35% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів.

NovaPay у 2023 році збільшила кількість транзакцій на 31% – до 354 млн в порівнянні з 2022 роком. Всього через систему пройшло переказів на 235,5 млрд грн, цей показник на 41% більше, ніж минулого року, йдеться у пресрелізі компанії.

За підсумками минулого року NovaPay перерахувала до держбюджету 1,2 млрд грн, що на 44% більше порівняно із 2022 роком.

Виручка ТОВ «НоваПей» у 2023 році сягнула 7,4 млрд грн у порівнянні з 5,1 млрд грн у 2022-му. Чистий прибуток зріс до 3,2 млрд грн з 2,3 млрд грн роком раніше, свідчать дані YouControl.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні