Категорія
Новини
Дата

NovaPay запустила можливість використання карток як зарплатних

1 хв читання

Власники картки NovaPay можуть отримувати на неї заробітну плату від будь-якого українського роботодавця, йдеться у пресрелізі компанії. У застосунку можна створити заяву на отримання зарплати на картку NovaPay та передати бухгалтеру підприємства.

Ключові факти

  • Для того, щоб оформити заяву для бухгалтера необхідно у застосунку NovaPay перейти у налаштування картки і обрати вид заяви для отримання заробітної плати у NovaPay – електронна або паперова. Також треба заповнити поле «Роботодавець».
  • Електронну заяву необхідно підписати за допомогою Дія.Підпис, паперову – отримати в форматі pdf та роздрукувати.
  • Серед переваг картки NovaPay компанія називає 20% знижку на оплату послуг доставки «Нової пошти», перекази без обмежень до 50 000 грн і можливість купівлі облігацій NovaPay.

Контекст

У квітні 2023 року NovaPay отримала розширену ліцензію НБУ. Компанія стала першою українською небанківською установою, що має право відкривати рахунки, випускати кредитні та платіжні картки, а також надавати послуги еквайрингу та грошових переказів бізнесу.

У 2023 році обсяг внутрішньодержавних переказів, здійснених через платіжні системи переказу коштів, становив 728 млрд грн. Це вдвічі більше, ніж у 2022-му. Лідером за сумою переказів стала NovaPay. За даними НБУ, компанія обіймає 35% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів.

NovaPay у 2023 році збільшила кількість транзакцій на 31% – до 354 млн в порівнянні з 2022 роком. Всього через систему пройшло переказів на 235,5 млрд грн, цей показник на 41% більше, ніж минулого року, йдеться у пресрелізі компанії.

За підсумками минулого року NovaPay перерахувала до держбюджету 1,2 млрд грн, що на 44% більше порівняно із 2022 роком.

Виручка ТОВ «НоваПей» у 2023 році сягнула 7,4 млрд грн у порівнянні з 5,1 млрд грн у 2022-му. Чистий прибуток зріс до 3,2 млрд грн з 2,3 млрд грн роком раніше, свідчать дані YouControl.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні