Категорія
Новини
Дата

Одна з найбільших IT-компаній в Україні відкриває центри цифрової інженерії в Іспанії

1 хв читання

Компанія GlobalLogic Inc. (входить до Hitachi Group) оголосила про плани відкрити нові інжинірингові центри в Іспанії. Про це заявив Нітеш Банга, президент і СЕО GlobalLogic, на зустрічі з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом.

Ключові факти

  • Іспанські центри будуть першими офісами GlobalLogic в регіоні Південно-Західної Європи – на додаток до понад 20 локацій у девʼяти країнах в регіоні EMEA. Центри надаватимуть інженерні послуги клієнтам з Іспанії та всього світу як на місці, так і за його межами.
  • Вихід на ринок Іспанії дає GlobalLogic можливість співпрацювати з висококваліфікованими розробниками програмного забезпечення країни, зазначається у повідомленні.
  • GlobalLogic заснувала юридичну особу в Іспанії в 2022 році. Для своєї діяльності в Іспанії GlobalLogic розглядає кілька цільових міст, зокрема Валенсію та Малагу для запуску в 2023-му, а також Мадрид і Таррагону в більш довгостроковій перспективі.
  • Компанія передбачає створення від 2500 до 3000 робочих місць протягом наступних трьох років.

Контекст

У листопаді 2022 року GlobalLogic придбала Fortech – велику румунську компанію з розробки ПЗ. Крім того, GlobalLogic відкрила офіс у Бухаресті та запросила інженерів долучатися до компанії в Румунії.

12 січня GlobalLogic Inc. оголосила про придбання Hexacta – пан-латиноамериканської компанії цифрової інженерії та обробки даних.

GlobalLogic, компанія групи Hitachi, допомагає проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення. Має експертизу в сферах автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров’я, медіа і розваг, промисловості, напівпровідників і технологій. 

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. В Україні з GlobalLogic співпрацюють понад 7500 спеціалістів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні