Поєдинок у клітці. Марк Цукерберг обрав дату бою, Ілон Маск запропонував транслювати його у Twitter /Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова
Категорія
Новини
Дата

Поєдинок у клітці. Марк Цукерберг обрав дату бою, Ілон Маск запропонував транслювати його у Twitter

Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова

Мільярдер Марк Цукерберг запропонував найбагатшій людини світу Ілону Маску провести поєдинок один з одним у традиційній клітці для боїв змішаних єдиноборств 26 серпня і все ще чекає на підтвердження, про це він написав у своїй соцмережі Threads. Водночас Маск написав, що бій транслюватиметься в конкуруючій соцмережі X (раніше – Twitter).

Ключові факти

  • Маск заявив, що потенційний бій із Цукербергом транслюватиметься в оновленій соціальній мережі.
  • «Бій Цука проти Маска транслюватиметься у прямому ефірі на X», – написав Маск у неділю в повідомленні на своїй платформі.
  •  Він додав, що прибутки від бою в клітці з підуть на благодійність, кошти спрямують на підтримку ветеранів.
  • Перед цим Цукерберг написав у Threads, що він запропонував провести бій 26 серпня, але «готовий сьогодні».

Контекст

Найбагатша людина у світі 52-річний Маск викликав на бій 39-річного Цукерберга наприкінці червня. Голова Tesla опублікував повідомлення у Twitter, що «готовий до поєдинку в клітці» із Цукербергом. На це голова Meta відповів скріншотом твіту Маска: «Повідомте, де зустрінемося».

Цукерберг, ентузіаст бойових мистецтв, цього року брав участь у турнірі з джиу-джитсу. Маск сказав раніше, що він готується до бою.

Конкуренція між двома генеральними директорами посилилася в останні тижні після того, як Meta випустила соціальну мережу Threads, яка безпосередньо конкурує з X Маска.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні