Категорія
Новини
Дата

Ілон Маск і Марк Цукерберг домовилися про поєдинок у клітці. Що відбувається

Американські мільярдери Ілон Маск і Марк Цукерберг домовилися влаштувати бій один з одним у традиційній клітці для боїв змішаних єдиноборств, пише BBC. Раніше Meta повідомила, що працює над конкурентом твіттера.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Голова Tesla опублікував повідомлення у Twitter, що «готовий до поєдинку в клітці» із Цукербергом. На це голова Meta відповів скріншотом твіту Маска: «Повідомте, де зустрінемося».
  • Представник компанії Meta сказав BBC, що «ця історія пояснення не потребує».
  • На запитання Цукерберга Маск надіслав відповідь: «Октагон (восьмикутник) у Вегасі».
  • Маск також написав у Twitter: «У мене в запасі є чудовий прийом, який я називаю «морж»: я просто лежу на своєму противнику і нічого не роблю».
  • Цукерберг давно займається змішаними єдиноборствами і навіть вигравав турніри з джиу-джитсу, зазначило видання.
  • Обмін повідомленнями між Маском і Цукербергом став вірусним у мережі.

Контекст

Meta заявила раніше про плани створення текстової соціальної мережі, що може скласти конкуренцію Twitter. Ідея в тому, що користувачі Instagram зможуть стати підписниками тих самих акаунтів і в новій текстовій соцмережі. Потенційно це може дозволити компанії залучити підписників із децентралізованих платформ, таких як Mastodon.

Представник Meta підтвердив, що платформа знаходиться в розробці. Теоретично вона може скласти Twitter серйознішу конкуренцію, ніж BlueSky або Mastodon, зазначає BBC.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні