Категорія
Новини
Дата

Польща та країни Балтії розпочнуть транспортне блокування РФ та Білорусі. Процес запустять у найближчі дві доби

Польща, Латвія, Литва та Естонія у найближчі 48-72 години розпочнуть транспортну ізоляцію від РФ та Білорусі, повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти 

  • Мінінфраструктури минулого тижня звернулися до країн ЄС з проханням зупинити автомобільне сполучення з РФ та Білоруссю.
  • У разі прийняття позитивного рішення, кордони країн з РФ та Білоруссю будуть повністю закриті, а значить автосполучення та всі транспортні перевезення стануть неможливими.
  • Такий процес Польща та країни Балтії розпочнуть у найближчі 48-72 години, повідомив Найєм. «Реакція миттєва. Чекаємо остаточного результату», – додав він.

Контекст

Мінінфраструктури просить ЄС закрити всі порти для російських та повʼязаних з РФ компаній і закрити доступ до автомобільної мережі для російських та білоруських перевізників. Польща, Литва, Латвія та Естонія не виключали таку можливість, проте, низка країн ЄС заявляли, що не готові йти на такі кроки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні