Категорія
Новини
Дата

Росія обстріляла Миколаїв ракетами С-300, загинула жінка

У ніч на вівторок окупанти обстріляли Миколаїв, внаслідок чого було повністю зруйновано двоповерховий житловий будинок, наразі відомо про одну загиблу жінку, повідомляє мер Олександр Сєнкевич.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Близько опівночі Миколаїв зазнав обстрілів ракетами типу С-300, внаслідок чого постраждала низка цивільних об‘єктів.Частково зруйнована будівля навчального закладу. Повністю зруйнований двоповерховий житловий будинок», – написав він.
  • За словами міського голови, ще в одному будинку через влучення боєприпасів та їх уламків сталась пожежа. У кількох приватних будинках вибиті вікна, двері, пошкоджений дах.
  • «У медичному закладі вибуховою хвилею та уламками вибило ОСБ плити, якими наші будівельні бригади зашивали вікна після попереднього обстрілу», – повідомив Сєнкевич.
  • Наразі відомо про одну загиблу жінку.
  • На місці події працюють усі відповідні служби. Детальну інформацію про наслідки обстрілу буде опубліковано протягом дня.

Контекст

Російські окупанти вчора зранку, 31 жовтня, завдали чергові масовані удари по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Повідомляється про роботу ППО і вибухи на Київщині, у Харкові, Запоріжжі та інших містах і областях.

31 жовтня в Україні запроваджуються екстрені відключення електроенергії через масовані обстріли росіянами критичної інфраструктури. 

Російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. 44 крилаті ракети знищено силами та засобами ППО, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Також вчора на Очаківському напрямку окупанти продовжили обстріли портової інфраструктури, є влучання по двох портових цивільних буксирах, повідомляє Оперативне командування «Південь». Два члени екіпажів загинули, одного з пораненнями врятовано, доля ще одного – невідома.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні