Категорія
Новини
Дата

Сили ППО за ранок знищили 44 ракети окупантів із понад 50

31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. 44 крилаті ракети знищено силами та засобами ППО, йдеться в повідомленні пресслужби Командування Повітряних сил ЗСУ.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).
  • 44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних сил у зонах відповідальності Повітряного командування «Центр» – 18, Повітряного командування «Південь» – 12, Повітряного командування «Схід» – 9, Повітряного командування «Захід» Повітряних сил ЗС України – 5.
44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних сил

ППО України знищила 44 крилаті ракети

Контекст

Російські окупанти сьогодні зранку завдали масованих ударів по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Повідомляється про роботу ППО і вибухи на Київщині, у Харкові, Запоріжжі та інших містах і областях.

31 жовтня в Україні запроваджуються екстрені відключення електроенергії через масовані обстріли росіянами критичної інфраструктури. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні